Mijn naam is Hugo Verstappen woonachtig in Haelen (gemeente Leudal in Midden Limburg). Ik ben gediplomeerd Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut. Hiervoor heb ik de studie Toegepaste Natuurgeneeskunde voor hond en paard gevolgd bij opleidingsinstituut Silverlinde te Breda.

In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn vrouw Saskia zeer actief met onze 3 Zwarte Russische Terriers waar we ook af en toe een nest mee fokken.

Saskia heeft al ruim 15 jaar een hondentrimsalon. Regelmatig komen er honden in de trimsalon met de nodige klachten. Honden met  diarree, huidproblemen, allergiën, gedragsproblemen enz.  Vaak hoor je van de eigenaars dat ze al van alles geprobeerd hebben, al veelvuldig bij een dierenarts geweest zijn, maar het probleem is nog steeds niet opgelost of komt steeds weer terug.

Denk er dan eens aan om met mij kontakt op te nemen, zodat we kunnen gaan uitzoeken waar het probleem vandaan komt, we gaan dus op zoek naar de oorzaak. En van daar uit kan er dan ook gerichter naar oplossingen gekeken worden en een behandelplan opgesteld worden.

Ruim 3 jaar geleden ben ik geinteresseerd geraakt in de bloedzuigertherapie. Door Duitse deskundigen van het Biebertaler Blutegelzucht instituut ben ik opgeleid en officieel gecertificeerd om de bloedzuigertherapie toe te passen op mensen en dieren. Aanvankelijk was het mijn opzet om hiermee een mooie, effectieve behandelmethode erbij te hebben, die ik kon toepassen bij de behandeling van honden. En nog steeds behandel ik veel honden met deze geweldige methode met heel veel succes. 

Door dit succes ben ik ook steeds meer mensen gaan behandelen met de bloedzuigertherapie. En ook hier bleven de succes verhalen niet achterwege. Ik heb ondervonden dat de bloedzuigertherapie voor vele diverse klachten met zeer goed resultaat kan worden ingezet. Met mijn verpleegkundige achtergrond als basis, bekijk ik of iemand in aanmerking komt voor deze therapie en op welke wijze we ermee aan de slag kunnen gaan.

 

Dus de website naam 'uw hond natuurlijk' is eigenlijk een beetje te kort door de bocht; want niet alleen u trouwe viervoeter kan bij mij geholpen worden. Ook voor veel klachten van u zelf kan ik wat betekenen.